DIGIRASTI -
DIGITAITOJA TYÖNHAKIJOILLE

Työpajat ja webinaarit

Työpajat

Digirasti järjestää myös erillisiä työpajoja eri työnhaun teemoista. Näissä työpajoissa mennään hieman syvemmälle aiheeseen. Työpajat on suunnattu Helsingin työllisyyspalveluiden asiakkaille. Osallistujia mahtuu mukaan enintään 20. Ilmoittautuminen kaikkiin työpajoihin tapahtuu alla olevan linkin kautta.

Tuunaa CV:si, 24.11. klo 9-14. Täynnä!

LinkedIn, 7.12. klo 9-11. Ilmoittaudu mukaan tästä!
Huom! Johtuen koronatilanteen huonontumisesta, työpaja järjestetään etänä!

Webinaarit

Digirasti järjestää luentomaisia webinaareja erilaisista työnhaun teemoista. Webinaarit ovat kaikille avoimia, eivätkä vaadi erillistä ilmoittautumista. Osallistumislinkki on aina mainittu jokaisen webinaariajan jälkeen. Webinaarien esityskieli on suomi.

Kuvaukset sisällöistä

Työpajat

LinkedIn

Työpajassa uppoudutaan erityisesti LinkedInin tehokkaaseen hyödyntämiseen työnhaussa. Työpaja sopii sinulle, jolla on LinkedIn-profiili vähällä käytöllä tai haluaisit luoda oman profiilin. Päivän aikana käydään läpi LinkedInin edut ja mahdollisuudet työnhaussa, oman profiilin ja näkyvyyden tehostaminen sekä miten työnhaku ja verkostoituminen tapahtuvat LinkedInissä. Työpajaan mahtuu 20 osallistujaa.

Tuunaa CV:si 

Työpajassa pääset parantamaan ansioluetteloasi tai voit luoda kokonaan uuden CV:n. Käymme läpi hyvän ansioluettelon periaatteita ja perehdymme mm. osaamispohjaiseen ansioluetteloon ja visuaaliseen ansioluetteloon. Käymme läpi mm. Canva-sivustoa, jossa voi tehdä visuaalisen ansioluettelon ilmaiseksi. Voit tehdä työpajassa oman ansioluettelon ohjatusti ja saat myös palautetta siitä kouluttajilta. Tarvitset työpajaa varten tiedot työ- ja koulutushistoriastasi. Työpajaan mahtuu 20 osallistujaa.

Webinaarit

Someloikka työnhakuun

Oletko miettinyt, miten omia sosiaalisen median profiileja voisi hyödyntää työnhaussa? Tai voisitko hyötyä siitä, että ottaisit myös sosiaalista mediaa haltuun työnhaussa? Digirasti järjestää webinaarin, jossa pääset tutustumaan näihin aiheisiin. Tunnin aikana pääset kuulemaan, kuinka sosiaalista mediaa (mm. LinkedIniä, Facebookia, Twitteriä, Youtubea tai Instagramia) voi hyödyntää monipuolisesti työnhaussa! Webinaari on kaikille avoin.

Työhakemus ja CV

Tässä webinaarissa käydään läpi hyvän ansioluettelon ja työhakemuksen perusrakenteet. Saat myös vinkkejä erilaisiin mallipohjiin ja miten voit luoda visuaalisen CV:n. Webinaari on kaikille avoin.

Lähettämällä tiedot hyväksyn, että tietoni tallennetaan Helsingin kaupungin työllisyyspalveluiden rekisteriin rekisteriseloste. Lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä: digirasti@hel.fi
Pidätämme oikeuden muutoksiin.