DIGIRASTI -
DIGITAITOJA TYÖNHAKIJOILLE

Webinaarit ja pienryhmät

Webinaarit

Digirasti järjestää luentomaisia webinaareja erilaisista työnhaun teemoista. Webinaarit ovat kaikille avoimia, eivätkä vaadi erillistä ilmoittautumista. Osallistumislinkki on aina mainittu jokaisen webinaariajan jälkeen.

  • Ilmaiset työkalut työnhaussa 1.6.2021 klo 13-14. Osallistuminen suoraan linkin kautta: https://bit.ly/3t3NhxF

Pienryhmät

Digirasti järjestää myös erillisiä pienryhmiä eri työnhaun teemoista. Näissä pienryhmissä mennään hieman syvemmälle aiheeseen. Osassa ryhmissä on mahdollisuus saada henkilökohtaisesti palautetta tai vinkkejä kouluttajalta. Pienryhmät on suunnattu helsinkiläisille työttömille. Osallistujia mahtuu enintään 20. Ilmoittautuminen kaikkiin pienryhmiin tapahtuu alla olevan linkin kautta.

Ilmoittautuminen kaikkiin pienryhmiin saman linkin kautta:
http://bit.ly/pienryhma2021

Kuvaukset sisällöistä

Ilmaiset työkalut työnhaussa

Oletko pohtinut, millä työkalulla voisit muokata työnhaun asiakirjoja ilmaiseksi? Mitä tarkoittaa pilvipalvelu? Entä missä voisit tehdä visuaalisen CV:n?

Webinaarissa kuulet, kuinka erilaisia ilmaisia työkaluja voi hyödyntää työnhaussa. Käymme webinaarissa läpi muun muassa Google Driven perusteita ja Canva-sivustoa. Webinaari sopii sinulle, jolle erilaiset ilmaistyökalut eivät ole ennestään tuttuja tai haluat lisävinkkejä niihin liittyen. Webinaari on kaikille avoin.

Videot työnhaussa

Webinaarissa perehdytään siihen, millaisia videoita voi tehdä työnhaun yhteydessä ja mitä niitä tehdessä täytyy ottaa huomioon. Tutustumme myös videohaastattelun periaatteisiin. Webinaari on kaikille avoin.

LinkedInin mahdollisuudet 

Oletko miettinyt, miten LinkedIniä voisi hyödyntää työnhaussa? Tai haluaisitko ottaa LinkedInin haltuun työnhaussa? Tervetuloa kuuntelemaan, kuinka voit hyödyntää monipuolisesti LinkedIniä työnhaussa! Pienryhmässä (max 20hlöä) kuulet ja opit, miten LinkedIn-profiili voi olla hyödyksi työpaikkojen haussa, verkostoitumisessa ja oman osaamisen esille tuomisessa.