DIGITAITOJA TYÖNHAKIJOILLE

Osallistu työnhaun digikursseille ja löydä uusia väyliä työhön!

Tuntuuko tietokoneen käyttö hankalalta ja haluaisitko ottaa perustaidot haltuun?
Haluaisitko oppia hoitamaan työnhakuun liittyvät asiat sujuvasti netissä?
Kaipaatko uusia taitoja työpaikkojen löytämiseen ja hakemiseen netistä?

Yleistä tietoa kursseista

Digirastin kurssit on tarkoitettu yli vuoden työttömänä olleille helsinkiläisille, jotka ovat TE-toimiston asiakkaita. Kurssiopetus ja kurssimateriaalit ovat suomeksi eli osallistujilla tulee olla sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Kursseihin sisältyy viisi päivää digitaito-opetusta pienryhmissä sekä kaksi henkilökohtaista tapaamista kouluttajan kanssa. Osallistumisesta saa todistuksen.

Järjestämme kursseja erilaisille perustaitotasoille. Sovimme sinulle sopivasta kurssista henkilökohtaisesti puhelimitse ja alkutapaamisella.

Digirasti järjestää myös erilaisia yhteistyökursseja eri tahojen kanssa (mm. Korko-palvelu). Näistä saat lisätietoa yhteistyötahon kautta!

Keskeiset kurssisisällöt

Digirastin kursseilla tutustutaan digitaalisen työnhakuun ja otetaan haltuun tietokoneen ja netin peruskäyttöä. Kurssitasosta riippuen syvennetään tietokoneen ja netin käyttötaitoja työnhaussa ja tutustutaan uusiin tapoihin hakea töitä netissä. Kursseilla tutustutaan mm. seuraaviin teemoihin:

Tietokoneen ja netin peruskäyttö
Internet ja sähköinen asiointi
Tekstinkäsittely ja tiedostojen luonti
Digitaalinen työnhaku (mm. sosiaalinen media)
CV ja digitaaliset osaajaprofiilit
Muut työnhakua tukevat palvelut

Seuraavat kurssit

Kaikki Digirastin kurssit ennen pääsiäistä (13.4.) on peruttu varotoimenpiteenä koronaviruksen vuoksi. Osallistujille on ilmoitettu asiasta tekstiviestitse.

Kevään kurssien toteutuminen on toistaiseksi epävarmaa. Kursseille voi ilmoittautua jonoon täyttämällä alla olevan lomakkeen. Olemme yhteydessä kaikkiin ilmoittautuneisiin ja kerromme sen hetkisen tilanteen!

 

Kurssi 4 – PERUTTU

16.3.-31.3.
Kurssipaikka: Kallion opistotalo, Helsinginkatu 26

Kurssi 5 – PERUTTU

26.3-9.4.
Kurssipaikka: Oulunkylätalo, Kylänvanhimmantie 26.

Kurssi 6

14.4.-28.4.
Digikoulutusta on klo 9-12 seuraavina päivinä: pe 17.4. ja ma-to 20.- 23.4. Lisäksi sovimme kanssasi henkilökohtaisen puolen tunnin tapaamisajan kouluttajan kanssa ennen ja jälkeen kurssin.
Kurssipaikka: Aikatalo, Mikonkatu 8 A

Kurssi 7

14.4.-28.4.
Digikoulutusta on klo 13-16 seuraavina päivinä: pe 17.4. ja ma-to 20.- 23.4. Lisäksi sovimme kanssasi henkilökohtaisen puolen tunnin tapaamisajan kouluttajan kanssa ennen ja jälkeen kurssin.
Kurssipaikka: Aikatalo, Mikonkatu 8 A

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kiinnostuitko kurssista?

Jätä yhteystietosi tähän niin soitamme sinulle ja kerromme tämän hetkisen kurssitilanteen. Tämä ilmoittautuminen ei ole vielä sitova. Seuraavien kurssien aikatauluja julkaistaan sivulle, kun ajat ja paikat varmistuvat.

Digirastin kurssit ovat yli vuoden työttömänä olleille helsinkiläisille työnhakijoille.

Lähettämällä nämä tiedot hyväksyn, että tietoni tallennetaan Helsingin kaupungin työllisyyspalveluiden rekisteriin (rekisteriseloste).