DIGIRASTI -
DIGITAITOJA TYÖNHAKIJOILLE

Osallistu työnhaun digitaitokursseille ja löydä uusia väyliä työhön!

Tuntuuko tietokoneen käyttö hankalalta ja haluaisitko ottaa perustaidot haltuun?
Haluaisitko oppia hoitamaan työnhakuun liittyvät asiat sujuvasti netissä?
Kaipaatko uusia taitoja työpaikkojen löytämiseen ja hakemiseen netistä?

Digirastin kurssit on tarkoitettu helsinkiläisille työnhakijoille. Kurssiopetus ja kurssimateriaalit ovat suomeksi eli osallistujilla tulee olla riittävän hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Järjestämme kursseja erilaisille perustaitotasoille; aloittelevista tietokoneen käyttäjistä kertausta kaipaaville. Sovimme sinulle sopivasta kurssista henkilökohtaisesti puhelimitse.

 

Mitä digitaitokurssilla opitaan?

Digirastin kursseilla tutustutaan digitaalisen työnhakuun ja otetaan haltuun tietokoneen ja netin peruskäyttöä. Kurssitasosta riippuen syvennetään tietokoneen ja netin käyttötaitoja työnhaussa ja tutustutaan uusiin tapoihin hakea töitä netissä. Kursseilla tutustutaan mm. seuraaviin teemoihin:

Tietokoneen ja netin peruskäyttö
Tietoturva netissä
Sähköpostin käyttö
Tiedonhaku ja työnhaku
Tekstinkäsittely ja tiedostojen luonti
CV ja digitaaliset osaajaprofiilit
Muut työnhakua tukevat palvelut ja kanavat

 

Digirasti järjestää myös koulutuksia eri työnhaun teemoista sekä webinaareja. Tutustu näiden aikatauluihin ja sisältöihin tarkemmin Webinaarit -sivulla.

Kiinnostuitko kurssista?

Johtuen tämänhetkisestä koronatilanteesta, Digirasti järjestää lähiopetusta aikaisintaan elokuussa. Voit ilmoittautua jo jonoon tällä kaavakkeella: Digitaitokurssille ilmoittautuminen

Lähettämällä tiedot hyväksyn, että tietoni tallennetaan Helsingin kaupungin työllisyyspalveluiden rekisteriin rekisteriseloste
Pidätämme oikeuden muutoksiin.