DIGIRASTI -
DIGITAITOJA TYÖNHAKIJOILLE

Osallistu työnhaun digitaitokursseille ja löydä uusia väyliä työhön!

 

Tuntuuko tietokoneen käyttö hankalalta ja haluaisitko ottaa perustaidot haltuun?
Haluaisitko oppia hoitamaan työnhakuun liittyvät asiat sujuvasti netissä?
Kaipaatko uusia taitoja työpaikkojen löytämiseen ja hakemiseen netistä?

Digirastin kurssit on tarkoitettu Helsingin työllisyyspalvelujen asiakkaille. Kurssiopetus ja kurssimateriaalit ovat suomeksi eli osallistujilla tulee olla riittävän hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Järjestämme kursseja erilaisille perustaitotasoille; aloittelevista tietokoneen käyttäjistä kertausta kaipaaville. Sovimme sinulle sopivasta kurssista henkilökohtaisesti puhelimitse.

Tällä hetkellä kevään 2022 kurssimme ovat täynnä.

Ilmoittaudu jonoon syksyn 2022 kurssille tästä!

Otamme sinuun yhteyttä kurssipaikan varmistuttua.

Perusteiden kurssilla edetään hitaammin ja tutustutaan digitaalisen työnhaun perusasioihin sekä otetaan haltuun laitteiden ja netin käyttöä. Kurssi on tarkoitettu vasta-alkajille. Kurssin kesto on 8 x 2.5 h.

Selkeän suomen kurssi sopii henkilöille, jotka eivät puhu äidinkielenään suomea. Selkeän suomen kurssilla lähdetään liikkeelle tietokoneen ja internetin käytön perusteista. Kurssin kesto on 8 x 2.5 h.

Taitoja vahvistavalla kurssilla edetään tiiviimmällä tahdilla ja tutustutaan myös uusiin työnhaun digipalveluihin. Tämä kurssi on tarkoitettu tietokoneen ja netinkäytön perusteet hallitseville, jotka haluavat syventää omaa osaamistaan digitaalisessa työnhaussa. Kurssin kesto on 6 x 2.5 h.

Työnhaun digitaitokurssit järjestetään Kampin toimipisteessä, osoitteessa Malminkatu 34.

Mitä digitaitokurssilla opitaan?

Digirastin työnhaun digitaitokursseilla tutustutaan digitaalisen työnhakuun ja otetaan haltuun tietokoneen ja netin peruskäyttöä. Kurssitasosta riippuen syvennetään tietokoneen ja netin käyttötaitoja työnhaussa ja tutustutaan uusiin tapoihin hakea töitä netissä. Kursseilla tutustutaan mm. seuraaviin teemoihin:

Tietokoneen ja netin peruskäyttö
Sähköpostin käyttö
Tiedonhaku ja työnhaku
Tietoturva netissä
Tekstinkäsittely ja tiedostojen luonti
CV:n ja työhakemuksen laatiminen
Muut työnhakua tukevat palvelut ja kanavat

Palautetta kursseista:

“Suosittelen kaikille jotka eivät osaa käyttää tietokonetta kunnolla”.

“Hyvät ja kärsivälliset ohjaajat auttavat . Ei tarvitse pelätä virheitä, heiltä saa apua”.

“Selkeä opetus ja kouluttajat olivat asiallisia ja avuliaita ja auttoivat laittamaan elämäni ensimmäisen sähköisen työhakemuksen”.

“Paljon on vielä opittavaa mutta nyt rohkeammin uskallan käyttää tietokonetta”.

“Kiitos kaikille digirastin työntekijöille sekä opettajille kärsivällisyydestä ja tosi mahtavasta avuliaisuudesta opetuksen aikana”.

Lähettämällä tiedot hyväksyn, että tietoni tallennetaan Helsingin kaupungin työllisyyspalveluiden rekisteriin rekisteriseloste
Pidätämme oikeuden muutoksiin.